Лера Кудрявцева вагітна: будує плани на найближчі 9 місяців

Актриса і телеведуча Лєра Кудрявцева виклала у себе в Інстаграм підозріле фото, і заговорила про плани на найближчі 9 місяців. Фанати впевнені - вона очікує поповнення у своїй родині.

“Є звичайно у осені свої принади, але попереду поки не ясно, що нас чекає! Срочно придумайте собі щось на 9 місяців вперед! “, – пише Лера (орфографія і пунктуація автора збережена).

На фото вона показала своє нове придбання – бігову доріжку. Мабуть, буде тренувати своє тіло під час вагітності, адже силові навантаження в такий період не рекомендовані.

Вона порекомендувала шанувальникам бігову доріжку, яку придбала для себе. У коментарях прихильники оцінили покупку Лери. Написала і привітала з обновкою навіть Ксенія Собчак.

Відзначимо, Валерії Кудрявцевої зараз 49 років. Уже сім років вона офіційно перебуває у шлюбі з Ігорем Макаровим, російським хокеїстом. Вони виховують доньку Марію. Також у Лери є тридцятирічний син Жан Ленюк від першого шлюбу.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.