Дан Балан в минулому: Тіна Кароль зізналася, що її серце вільне

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ» на телеканалі «1 + 1» і відверто розповіла про взаємини з чоловіками.

Успішною і знаменитою співачкою Тіною Кароль захоплюються багато. Тіна – не просто талановита співачка, але і сильна і мудра жінка. У 2013 році Кароль втратила чоловіка, який пішов з життя після боротьби з раком шлунка. Як зізнається сама Кароль, вона залишилася тоді не тільки без найріднішої людини, але і без продюсера і без грошей, так як всі фінансові заощадження пішли на лікування чоловіка. Кароль зуміла пережити втрату і стати однією з найуспішніших і найбільш затребуваних артисток України. Однак Тіна за все ці так і не впустила іншого чоловіка в своє життя.

Архівне фото Тіни Кароль з чоловіком і сином
Архівне фото Тіни Кароль з чоловіком і сином

Тіна Кароль зізналася, що готова до відносин

В ексклюзивному інтерв’ю програмі «ЖВЛ» Тіна Кароль відверто зізналася, чи допускає вона думка про те, що поруч з нею буде чоловік. «Я допускаю думку про це. Зараз важко про це говорити, потрібно закохатися. Так, я можу закохатися, час покаже », – відверто розповіла артистка.

Варто зазначити, що вже довгий час ходять чутки про роман Кароль з молдавським співаком Даном Баланом. Вони разом працювали в проекті «Голос» і глядачі побачили між ними симпатію. Самі артисти не коментують ці чутки. Однак судячи з інтерв’ю Тіни Кароль, її серце все ще вільне.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?