Молода дружина Євгена Петросяна загнала його в спортзал: “Худни, дідусь!”

Гуморист Євген Петросян, який недавно привернув до себе увагу тим, що одружився на молодій помічниці.

З тих пір за ним і його обраницею Тетяною Брухуновой спостерігають, як кажуть, в обидва ока. Багато шанувальників помітили, що з появою молодої дівчини Євген став більше часу приділяти собі – як у фізичному, так і в духовному плані. Варто відзначити, що Петросяна стали часто бачити в СПА, на масажі, в кав’ярнях, на медитації і в інших закладах. Там він відпочиває, розслабляється, відновлює свою енергію. Днями з’явилося відео, як Євген Петросян віджимається і займається в спортивному залі. Робить це не гірше, ніж молоді і гарячі парті.

Молода дружина загнала Петросяна в спортивний зал: не хоче в’яле тіло

У коментарях до публікації тут же почали писати – це дружина відправила в зал, адже нікому не хочеться бачити з собою поруч людини не дуже спортивної статури.

Петросян похвалився, що досвіду в професійних тренуваннях у нього немає, але завдяки професійному тренеру вже є перші досягнення. До того ж, він став брати більше і більше навантажень з кожним тренуванням.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.