Бузовій потрібна термінова операція: в якому стані співачка і наскільки все серйозно?

Російська співачка Ольга Бузова зізналася, що її чекає складна операція.

Раніше у Олі були проблеми з ногою. Але через старанних і численних тренувань перед “Льодовиковим періодом ” стара травма загострилася. Ольга розповідає, що у неї дико болить кісточка на нозі, коли вона приходить додому після тренувань.

Бузова на шоу Льодовиковий період
Бузова на шоу Льодовиковий період

Головний лікар збірної по футболу Едуард Безуглов – особистий лікар Бузової

Едуард Безуглов
Едуард Безуглов

За словами співачки, він контролює її стан, і радить зробити операцію. Звичайно, після цього необхідна тривала реабілітація, але після цього Бузова більше не буде страждати від тих болів, які переслідують її зараз.

Сама дівчина оцінює свій стан як задовільний. Незважаючи на всю складність хірургічного втручання, вона позитивно до нього ставиться, і готова на такі заходи щоб в майбутньому відчувати себе здоровою.

Також Оля уточнює, що болі в нозі не покидають її і після концертів. Особливо, якщо доводиться довго танцювати на сцені.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.