“Танці з зірками” покинули відразу дві пари: несподіваний поворот для проекту. Хто пішов?

У шостому ефірі з десяти пар залишилося тільки вісім. Одна пішла через коронавірус, інша - за рішенням глядачів.

У шостому прямому ефірі найпопулярнішого хореографічного шоу України “Танці з зірками ” фанати попрощалися відразу з двома парами. За результатами суддівських оцінок і глядацьких голосів шоу покинули Тарас Цимбалюк та Яна Заєць. Пара Олега Винника та Олени Шоптенко дискваліфікована через хворобу.

У коментарях до публікації про відхід пар в Інстаграм розгорілися справжні звинувачення.

“Чтоооо?!? Нет, Даша повинна була піти !!! Тарас міг ще багато показати. Дуже шкода “, – пише користувач під ніком irianna.ol_t.

“Ця трійка суддів – це просто знущання над учасниками проекту. З приводу Чапкіса, не хочеться його з поваги критикувати, але це в першу чергу шоу, в якому конкретно мене распологают іншого способу люди, не сприймаються його коментарі однакові для всіх, мовляв танець сподобався, хлопці молодці, оцінка -8. Тільки Мейхер – 10, тому що захоплююся вами давно “, – пише користувач the_danils.

Тепер в проекті залишилося всього вісім пар. Чим ближче до фіналу, тим більш напруженою стає боротьба. Фаворитами залишаються Санта Дімопулус, Юлія Саніна та Надія Мейхер. Слідкуйте за тим, як будуть розвиватися події, щонеділі о 21:00 на каналі 1 + 1.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.