Чому Ваган? Молода дружина Петросяна пояснила, чому вибрала незвичайне ім’я для сина

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова опублікувала зворушливі знімки з малюком і пояснила вибір незвичайного імені для сина.

Євген Петросян і його молода дружина Тетяна півроку приховували від публіки свого сина. На своє 75-річчя Петросян вирішив підняти завісу сімейного життя і показав піврічного сина Вагана. Після цього і сама Тетяна почала публікувати фотографії малюка і пояснила, що не хотіла виносити на загальне обговорення свою вагітність.

Нещодавно Тетяна Брухунова опублікувала знімки, де вона разом з сином гуляє в осінньому парку. Під знімком дружина Петросяна написала пост, в якому пояснила, чому вибрала для свого сина таке незвичайне ім’я – Ваган. Малюка назвали на честь дідуся – батька Євгена Петросяна. Тетяна розповіла, що з вірменського ім’я Ваган значить “щит” або “під захистом”. Тетяна впевнена, що таке ім’я вплинуло на характер і темперамент сина. За її словами хлопчик вже зараз – справжній чоловік, який не примхливий і усміхнений.

Фанати зоряної пари не змогли пройти повз зворушливою фотографії та висловили своє захоплення в коментарях. “Дуже красиві фото. А ви з народженням сина просто розцвіли. Бажаю щастя »,« Тетяна! Ви народили свою копію! Чудовий Ваган! Щастя і здоров’я вашої сім’ї! »,« Прекрасне ім’я, прекрасна сім’я », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.