Як виглядали перші дружини відомих артистів: Горбунов, Басков, Меладзе та інші

Зараз життя Костянтина Меладзе, репера Потапа і відомого актора і телеведучого Юрія Горбунова у всіх на слуху, але мало хто може згадати жінок, які були з ними на зорі слави.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та його перша дружина Людмила

Перша дружина Юрія Горбунова – балетна танцівниця Людмила, з якої Юрій прожив в шлюбі 15 років. Людмила старше за Горбунова на 10 років. Цікаво, що жінка свого часу розлучилася з чоловіком заради Горбунова. У пари не було спільних дітей, але Юрій удочерив дочку Людмили від першого чоловіка Ксюшу.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе і Яна Сум

З першою дружиною Яною Сум Костянтин Меладзе прожив 19 років. Жінка довгий час закривала очі на ймовірні романи свого чоловіка. Пара розлучилася в 2013 році, коли Яна дізналася про зв’язок чоловіка з Вірою Брежнєвою, яка тривала не один рік.

Потап

Потап та Ірина Горова

Вперше Потап одружився, коли йому було всього 19 років на Ірині Горовій. Пара прожила разом 15 років і розлучилася в 2014 році. У той час Потап вже зустрічався з Настею Каменських.

Микола Басков

Микола Басков і Світлана Шпігель

У 2001 році «натуральний блондин» одружився на дочці впливового бізнесмена Світлані Шпігель. Батько дівчини допоміг стати Баскову відомим, допомагаючи в фінансовому плані. Шлюб із Світланою тривав 8 років. Чому пара розлучилася – невідомо, але Світлана не раз натякала на пристрасті Баскова до чоловіків.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.