(Відео) Олег Винник з душевної піснею “Гра в кохання ” зачарував глядачів

Не можна грати в любов.

Всім полюбився і визнаний талановитий співак Олег Винник завжди захоплює своїх шанувальників незабутнім виконанням. Можна слухати його пісні весь час і не набридне. У кожній пісні є сенс і сам Олег їх пише. Він передає емоційно все що є в пісні. Це йому майже завжди вдається. І в цей раз – вічна тема про любов. Можна закохатися, але не завжди любов буває взаємна, іноді друга половина сприймає любов як гру. Однак це емоційно відбивається на другій половині. Не можна грати в любов. Хоча деякі використовують закоханість людини для досягнення своїх цілей, іноді корисливих. Закоханий чоловік не здогадується про це, він засліплений почуттям. І це його проблема. Погано якщо ви потрапили в таку ситуацію, коли з вами грають як кіт з мишкою. Однак допомогти вам може тільки одна людина – це ви. Ніхто вас не відрадить від любові, ви не послухаєте, навіть якщо і зрозумієте, що з вами грають і використовують. Тільки з часом ви можете усвідомити, що з вами грали.

Не дозволяйте грати в любов! Іноді вона того не варто, щоб потім все своє життя розплачуватися за гру в любов. Хоча, це попередження не діє, як правило, ні на кого. Можна тільки на власному досвіді це зрозуміти та відчути.

Відео: пісня у виконанні Олега Винника “Гра в кохання”

Цей виступ в м Житомир зібрало багато шанувальників відомого співака. Глядачі в залі з самого початку виступу і до закінчення концерту не могла стримувати переповнювали їх емоцій.

Оцініть і ви цю пісню, яку напевно ви не чули.

 

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.