Ілона Гвоздьова приголомшила шанувальників кадрами з палати: тільки народила, а вже вся в «Танцях»

Учасниця і переможниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова тільки народила, але вже встигла приголомшити шанувальників черговою витівкою.

Вчора о 18:35 у героїні нашої сьогоднішньої статті народився син. Ще до його народження щасливі батьки планували назвати хлопчика Домініком, скорочено — Нік.

Ілоні та її чоловікові Івану Хомячуку не тільки подобається це екзотичне ім’я, малюк якраз був зачатий на відпочинку в Домінікані. Також подружжя виховує 4-річну дочку Рію (Валерію).

Илона с мужем и дочерью
Ілона з чоловіком і дочкою

Судячи з дитячої бірочки на руці хореографа, зріст малюка 52 сантиметри, вага — 3040 грам.

У сьомому ефірі «Танців» Юрій Горбунов від імені всіх, хто причетний до шоу, привітав матусю з такою радісною подією. Втім, Гвоздьова, здається, намагалася народити швидше, щоб встигнути до початку нового випуску. У своїх Insta-Stories Ілона спочатку поділилася фотографією з біркою, а вже через годину вона показала, що дивиться 1+1.

Скритшоты из Instagram Илоны Гвоздевой
Скрітшоти з Instagram Ілони Гвоздьової

Не можна не відзначити, що танцівниця неодноразово брала участь в проекті. Її перша поява в «Танцях з зірками» була в парі Олександром Кривошапко.

Потім з Ігорем Ласточкиним вони перемогли, з Володимиром Остапчуком дійшли до півфіналу, в нинішньому ж сезоні хореограф разом з Дмитром Танковичем вилетіли з шоу першими — саме так вирішили глядачі.

Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

Пов’язано це з вагітністю Ілони — хореограф з’явилася на паркеті на пізніх термінах, що і викликало несхвалення публіки. Ось як на це відреагувала вона сама:

«Наш, на жаль, совдепівський менталітет, вузький світогляд, песимізм і заздрість ще довго буде викорінюватися і змінюватися з поколіннями».

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.