Опухле обличчя, трясуться руки, і все тіло в синцях. Зірка дев’яностих Тетяна Овсієнко в небезпеці

Подруга співачки Тетяни Овсієнко зробила гучну заяву - Таню чекає доля Валентини Легкоступової, актриси, яка померла через те, що чоловік її побив.

Кілька місяців тому Овсієнко та її чоловік Олександр Меркулов були на програмі “Доля людини ” у Бориса Корчевніковим де зізналися, що живуть щасливо і спокійно. Навіть після того, як улюблений чоловік Тані потрапив до в’язниці, вона не перестала його любити менше – дочекалася і пробачила всі образи.

У 53-річної співачки великі проблеми у відносинах з чоловіком: “Я побачила Тетяну, і мені стало страшно “

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко

Подруга Овсієнко, яка вважає за краще не називати свого імені, передбачає, що чоловік Олександр споює і, мабуть, б’є співачку. Це підтверджує те, що на тілі Тетяни її подруга бачила численні синці, садна, старі рани. Сама співачка і зірка дев’яностих виглядає нездорової і заляканої. У неї трясуться руки, а обличчя опухло так, що мішки під очима стали синіми.

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко

Жінка уточнює, що останнім часом чоловік Овсієнко став агресивним через те, що Тетяна перестала виступати і, відповідно, заробляти. І все, що у неї залишилося з матеріальних цінностей – це чотирикімнатна квартира, в якій вони зараз живуть. Але у Меркулова на неї свої плани.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.