Принц Гаррі повертається до Великобританії без Меган Маркл: чекає серйозна розмова з королевою

Принц Гаррі Уельський повертається додому до Великобританії без дружини. Найближчим часом у нього відбудеться серйозна розмова з королевою.

Судячи за даними британських ЗМІ, причиною візиту стала необережність Гаррі в бесіді про вибори в Сполучених Штатах Америки, куди вони з Меган Маркл переїхали після відмови від повноважень членів королівської сім’ї. Герой статті в своїй політичній промові натякнув на те, що налаштований проти нинішнього президента Дональда Трампа.

Саме на цю тему Єлизавета II хоче особисто поспілкуватися з онуком. Для його приїзду вже готують котедж Фрогмор в Віндзорі, причому на Меган в королівстві не чекають.

Королева Елизавета II, Меган Маркл, принц Гарри
Королева Єлизавета II, Меган Маркл, принц Гаррі

Варто сказати, що про своє рішення скласти повноваження герцоги Сассекські не попередили ні батька Гаррі принца Чарльза Уельського, ні саму королеву. Про те, що трапилося в Віндзорі дізналися з новин, хоча пара обмірковувала цей крок не один місяць. Їх головне бажання — стати фінансово незалежними від держбюджету Великобританії.

Після переїзду в Лос-Анджелес Меган і Гаррі мріяли відкрити власний благодійний фонд, а заробляти на життя збиралися публічними виступами. Пандемія внесла свої корективи в їхні плани.

Герцоги Сассекские
Герцоги Сассекські

В результаті герой статті попросив, щоб його залишили церемоніальним главою королівського флоту Британії притому, що під час зречення він заявляв, що хоче відмовитися від всіляких титулів.

А ось Маркл навпаки рада повернутися до світського способу життя без обмежень, які накладає членство в монаршій сім’ї. Влитися в цю середу їй було непросто, адже до шлюбу з принцом вона була актрисою і фотомоделлю.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.