3-річна дочка Юлії Савичевої заспівала мамин хіт: не гірше, ніж зоряна мама

Співачка Юлія Савічева - справжня зірка нульових. Вона прославилася своїми концертами і тим, що створила саундтрек до серіалу "Не родись красивою ".

Сьогодні дівчині 33 роки, і вона продовжує розвиватися як творча особистість. До музики привчає і свою трирічну дочку. Нещодавно дівчинка виконала мамину пісню, чому шанувальники були дуже раді, і щиро здивувалися талантам такого маленького дитини.

“Моя Аня вже бігає по дому і наспівує« Доктор Хаус ». Дивлячись на неї, я подумала, а чому б і вам не приєднатися? “, – написала Юлія Савічева в коментарі до відео з піснею дівчинки. І оголосила конкурс в Інстаграм на найталановитіший і креативне відео-виконання пісні “Доктор Хаус “.

Тому, хто займе перше місце, Юлія Савічева перераховує десять тисяч рублів. Другому місцю – 5 тисяч рублів. А тому, хто посяде третє місце, подарує авторську толстовку з особистим автографом.

Шанувальники помітили, що дочка Савичевої і її мама – виглядають як дві краплі води

“Боже, як вона схожа на вас, Юлія, супер дівчинка “, – пише шанувальник з ніком marusya.ska. А юзер tatjanakaiseva пише: “Чи не ні, крутіше цієї милахи вже не зробити … вона шалено крута “. Орфографія і пунктуація коментаторів збережені.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.