Чим Настя Каменських краща за Ірину Горову: Потап розповів правду про сімейний побут

Відомий український продюсер і музикант Потап розповів всю правду про сімейний побут з Настею Каменських і показав, чим вона краща за його колишню дружину Ірину Горову.

Учасники дуету «Потап і Настя» радували публіку своєю творчістю більше десятка років. За цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки, навіть не дивлячись на те, що Олексій на той момент був одруженим чоловіком.

Нова хвиля чуток облетіла весь світ шоу-бізнесу після розлучення Потапа з Горовою — для всіх вони здавалися ідеальною парою, адже їх союз був відмінним тандемом у всіх сферах життя.

Колишнє подружжя створили разом власний продюсерський центр, не один музичний проект, отримали безліч премій, а також стали батьками — вони виховують 22-річну дочку Наташу (від першого шлюбу Ірини) і 12-річного сина Андрія.

Потап с бывшей женой Ириной Горовой и детьми
Потап з колишньою дружиною Іриною Горовою і дітьми

Як виявилося, до офіційного розлучення в 2014-му Потапенко і Горова не жили разом вже близько 5 років. Їх розставання не було гучним, причому їм вдалося зберегти теплі дружні стосунки.

У мережі впевнені, що розлад в сім’ю внесла солодкоголоса Настя, на якій музикант одружився в 2019-му. Всі ці роки вони приховували роман від публіки, дотримуючись простої істини — щастя любить тишу.

Тепер же закохані не упускають можливості поділитися сімейною ідилією з шанувальниками, регулярно з’являючись один у одного в соціальних мережах.

Потап и Настя
Потап і Настя

На цей раз Потап показав у себе в Instagram, яка Каменських хороша господиня — поки він займався спортом, співачка навела в домі красу.

Підписники вже оцінили старання зірки, похваливши її в коментарях:

  • «Настенька розумничка»;
  • «Дуже красиво і затишно»;
  • «Не дружина, а мрія!»;
  • «Любов — сила»;
  • «Молодчинка».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.