Тарзан розповів про свій перший раз: “Дівчина просто втекла, і все”

В інтерв'ю Ксенії Собчак Сергій Глушко, який виступає під псевдонімом Тарзан, розповів, що його не дуже одягнені танці та виступи - це не просто робота.

Для Тарзана це величезна чоловіча енергія, яку він випускає в свою публіку через очі. І цю енергію він відчув ще в дитинстві. Тоді він не знав що з нею робити і як поводитися з жінками, навіть налякав дівчину, з якою у нього міг відбутися перший раз.

Від Тарзана втекла дівчина, коли у них ось ось повинна була відбутися близькість

“Я робив усе як годиться. Зняв сорочку, розстелив її, ось це ось. А потім вона просто замовкла, взяла і втекла. Я взагалі не зрозумів що не так “, – згадує чоловік Наташі Корольової.

З тих пір Сергій дуже ретельно опрацьовував всю свою так звану чоловічу енергію, і довів до того, що зараз звести з розуму може будь-яку жінку. Саме тому він вибрав для себе такий рід діяльності, і не виключає, що навіть в 70 років він буде продовжувати свої виступи – нехай і не такі активні, але такі ж гарячі, чуттєві і пристрасні.

Тарзан і Наташа Корольова
Тарзан і Наташа Корольова

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.