Ілона Гвоздьова виписалася з пологового будинку з новонародженим сином: щасливі сімейні фото і відео

Відома глядачам за участю в «Танцях з зірками» хореограф Ілона Гвоздьова виписалася з пологового будинку. Днями вона народила сина, який вже встиг побувати на головному паркеті країни, правда, ще перебуваючи в животику у мами.

11 жовтня в одному з приватних пологових будинків Києва героїня статті подарувала своєму чоловікові Івану Хомячуку другого спадкоємця. Пара виховує 4-річну дочку Рію (Валерію), а тепер у неї є братик Домінік.

Це екзотичне ім’я для малюка закохані вибрали неспроста — він був зачатий на відпочинку в Домінікані.

Илона Гвоздева с мужем и дочерью
Ілона Гвоздьова з чоловіком і дочкою

Сьогодні щаслива матуся разом з дитиною вирушила додому. Забирала їх вся рідня — чоловік, дочка і новоспечені бабусі з дідусями, які прийшли не з порожніми руками.

Крім того, в такий важливий день поруч з сімейством були журналісти програми «Зірковий шлях», вони ж і поділилися першими фото і відео в Instagram.

На виписку з пологового будинку Ілона одягла чорну сукню нижче коліна вільного крою з яскравим квітковим принтом. Її волосся акуратно укладене назад, причому Гвоздьова не посоромилася постати перед камерами телевізійників без макіяжу. Новонароджений малюк закутаний в милий конверт блакитного кольору з бантом.

Варто зазначити, що протягом всієї вагітності хореограф не припиняла танцювати. Більш того, вона навіть брала участь в поточному сезоні «Танців з зірками» з шоуменом Дмитром Танковичем.

Дмитрий Танкович и Илона Гвоздева
Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова

За результатами глядацького голосування їх пара першою залишила проект. Судячи з усього, публіка неодобрила рішення Ілони виходити на паркет на пізніх термінах. Сама вона вважає, що цей «совдепівський світогляд» ще довго буде викорінюватися не одним поколінням.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.