Алла Пугачова вп’яте стала бабусею: в сім’ї Примадонни святкують поповнення

Племінник Примадонни вітчизняної естради Владислав подарував співачці онучку, так що Алла Пугачова стала бабусею вже вп'яте.

Виявилося, крихітка народилася ще в серпні, однак весь цей час настільки радісну новину щасливі батьки тримали в секреті. Справа в тому, що дружина Влада Гузель три місяці пролежала в реанімації, що спровокувало передчасні пологи. Як люблячий чоловік і батько, він дуже переживав, але все обійшлося.

Племінник Алли Борисівни в якийсь момент життя страждав від алкогольної залежності. Це призвело до того, що артистка навіть забрала у нього сина Женю, оскільки вирішила, що в такому стані він не здатний подбати про дитину.

На щастя, Владиславу вдалося позбутися від шкідливої звички після того, як він зустрів свою нову любов — бухгалтера з Казані на ім’я Гузель.

Племянник Пугачевой Владислав на прогулке с маленькой дочкой
Племінник Пугачової Владислав на прогулянці з маленькою донькою

За словами близького оточення Примадонни, її онук Женя так і не контактує з батьком. Хлопчик вже не перший рік живе в будинку помічника і водія виконавиці Ігоря. Сама Алла забезпечує дитину всім необхідним — у нього своя кімната, багато іграшок, одягу, комп’ютер, він регулярно їздить на море, зайвим теж себе не відчуває.

Саме завдяки співачці у Жені з’явилося дитинство, якого могло б і не бути через алкоголізм тата.

Большая семья Аллы Пугачевой — внуки, дети, муж
Велика родина Алли Пугачової — онуки, діти, чоловік

Решту онуків зірці подарувала старша дочка Крістіна Орбакайте — Микиту Преснякова, Дені Байсарова і Клавдію Земцову. Також Пугачова разом з чоловіком Галкіним виховують семирічних двійнят Лізу і Гаррі.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.