50-річна Ірина Білик прокотилася на яхті з молодим пекучим брюнетом і це не чоловік співачки

Відома українська співачка Ірина Білик прокотилася на яхті з пекучим брюнетом, але це не її чоловік. Шанувальники здивовані.

Героїня нашої сьогоднішньої статті з самого дитинства захоплена творчістю, хоча її батьки були далекі від мистецтва — обидва були інженерами на авіазаводі.

Коли Ірі було 5, вона почала ходити в танцювальну школу, а вже через рік майбутня зірка проявила свої вокальні дані, ставши солісткою дитячого ансамблю. Не дивно, що зараз Білик відчуває себе на сцені, як у своїй тарілці.

Ирина Билык на сцене
Ірина Білик на сцені

З настанням пандемії практично всі представники естради переживають творчу кризу, але Ірина в їх число не входить. Днями вона порадувала шанувальників новою піснею «Осколки», причому на цьому сюрпризи не закінчилися. Артистка також презентувала кліп на цю композицію, опублікувавши його фрагмент в Instagram.

http://www.instagram.com/p/CGfknahjxEj/

На цих кадрах знаменитість проводить час в компанії молодого чоловіка, з яким за сценарієм її пов’язують романтичні стосунки. Більша частина фанатів залишилася в захваті від побаченого, про що свідчать їхні коментарі:

  • «Прекрасна! Крута робота!»;
  • «Скільки душі і краси! Який розкішний і чарівний кліп, а пісня! Браво, королево!»;
  • «Приємно дивитися, але голосу, емоції і родзинки Білик в пісні мені не вистачило»;
  • «Ви розкішна жінка і артистка»;
  • «Дякую за черговий шедевр для нас!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що Ірина в цьому році відзначила своє 50-річчя, однак виглядає вона як і раніше бездоганно. Користувачі мережі вважають, що це заслуга пластичних хірургів, хоча сама вона не коментує своє захоплення пластикою.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.