«Лупаш, Дмитрику»: Сергій Притула показав, як його 12-річний син віртуозно грає на барабанах

Відомий шоумен Сергій Притула похвалився талантом свого сина Діми.

Український шоумен і телеведучий Сергій Притула є люблячим чоловіком і дбайливим батьком. У 2015 році він одружився вдруге на Катерині Сопельник. Зараз пара виховує трирічну доньку Соломію. У Притули є ще й син від першого шлюбу Діма. Шоумен часто ділиться зі своїми шанувальниками спільними знімками з хлопчиком і хвалиться досягненнями свого 12-річного сина.

Цього разу Притула поділився несподіваним відео. Як виявилося, його син захоплюється грою на ударних інструментах. На відео хлопчик віртуозно зіграв на барабанах, показавши дуже непоганий рівень підготовки.

Шоумен зізнався, що він з сином довго не могли визначитися з вибором інструменту, на якому гратиме Діма. Нарешті син Притули вирішив грати на ударних, адже саме барабанщики отримують найбільше оплесків за соло на ударних.

Нагадаємо, Сергій Притула недавно заявив, що завершує кар’єру шоумена і йде в політику. Так, Притулу висунули в якості кандидата в мери Києва від партії «Голос». Як відзначають політологи, у Сергія Притули є шанси вибитися вперед, проте малоймовірно, що він зможе обійти чинного мера Києва Віталія Кличка.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.