Принц Гаррі і Меган Маркл не хочуть бути частиною королівської сім’ї навіть на Різдво

Стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл проведуть Різдво окремо від королівської сім'ї. Подружжя вже другий рік поспіль справляють новорічні свята без монархів.

Герої статті живуть в Лос-Анджелесі після того, як склали з себе повноваження. Ця новина приголомшила не тільки британців, але і весь світ. Більш того, ні сама королева Єлизавета II, ні батько Гаррі принц Чарльз Уельський не були поставлені до відома того, що відбувається, поки про це не дізналася преса.

Примітно, що пара обмірковувала цей серйозний крок не один місяць, проте зберегла всі в таємниці до останнього. Головна мета герцогів Сассекських — стати фінансово незалежними від держбюджету Великобританії.

Принц Гарри и Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Меган щаслива повернутися до світського способу життя, адже членство в монаршій сім’ї накладає певні обмеження. До того ж до шлюбу з Гаррі вона була актрисою і фотомоделлю.

Найближчим часом подружжя планує відкрити власний благодійний фонд, а як тільки пандемія відступить, будуть влаштовувати публічні виступи.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Для королеви та її сім’ї непохитна традиція проводити зимові свята всім разом в Сандрінгемському палаці. Незважаючи на рішення принца Гаррі відокремити себе від монархії, він все одно залишається онуком Єлизавети II, тому на нього завжди чекають вдома.

Герцоги Сассекские с сыном Арчи
Герцоги Сассекські з сином Арчі

Однак інсайдери стверджують, що в цьому році він разом з Маркл та їх маленьким сином Арчі залишиться у власному будинку в Каліфорнії. Відвідати рідних в Британії вони збираються пізніше.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.