Поки молода дружина не бачить, жвавий і моторний Григорій Чапкіс пустився в танок з мамою Сердючки

Цими вихідними на шоу "Танці з зірками" був тематичний вечір творчості Вєрки Сердючки.

Пари виходили під різні пісні Вєрки Сердючки, виконані в аранжуванні української групи. Тож не дивно, що Сердючка і її мама стали суддями-джокерами, і критикували виступи танцюристів. Григорій Чапкіс, який недавно одружився на молодій жінці, не упустив можливості пообніматься з гостями.

90-річний хореограф Григорій Чапкіс та сценічна “мама” Вєрки Сердючки пустилися в танок – дружина Чапкіса незадоволена такими фривольностями

Мама Вєрки Сердючки і Григорій Чапкіс
Мама Вєрки Сердючки і Григорій Чапкіс

Актриса Інна Білоконь, яка довгі роки виконує роль “мами ” Вєрки Сердючки, вирішила імпровізувати з Чапкісом, і запросила його на паркет. Разом вони виконали кілька рухів, чим викликали фурор в мережі і глядацькому залі.

Мама Вєрки Сердючки і Григорій Чапкіс
Мама Вєрки Сердючки і Григорій Чапкіс

“Сподобалося, як бабка з Чапкісом станцювала, молодець. Хоча Інна ж сама не молода вже, а пластика ще є “, “Мама дала жару “, “Так вони краще станцювали, ніж Фреймут з Кухар “, “Мама – найкраща “, “Бомба “, “Щоб все так в 90 років танцювали, як Чапкіс. Інна Білоконь теж молодець “, – пишуть коментатори в Ютуб-акаунті шоу “Танці з зірками “.

Сама Вєрка Сердючка заявила, що здивована тематиці шоу – їй дуже приємно, що її творчості присвятили цілий вечір. Говорячи коментар з приводу одного з виступів, Данилко в образі Сердючки уточнив, що сам уже почав забувати багато свої пісні, але зірки їх вдало аранжували і подали в новому цікавому форматі.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.