Гаррі Поттер повертається. Деніел Редкліфф анонсував продовження історії

Про це актор, який виконав головну роль у фільмі, розповів в одному з інтерв'ю.

Хто з нас не бачив історію про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. Про його пригоди з друзями знає кожен. Всі діти і дорослі з нетерпінням чекали виходу кожної нової частини.

У 2011 році вийшла остання історія про Гаррі Поттера. Однак через майже 10 років Деніел Редкліфф натякнув на продовження культового кіно. В одному з інтерв’ю IGN Деніел Редкліфф розповів, що можливо «поттеріана» таки повернеться на великі екрани. Він припустив, що це може бути як окремий фільм або ж серія фільмів. Також артист не виключає продовження у вигляді серіалу.

«Зрештою, Джоан Роулінг створила настільки багатогранний всесвіт, що можна йти далі і працювати над історією. Мені цікаво спостерігати, як фільми продовжують жити своїм життям через стільки років. Але я впевнений, ми ще побачимо іншу інтерпретацію. Знаю, я не останній Гаррі Поттер, якого побачу в своєму житті», – зізнався актор.

Але на даний момент це всього лише припущення Деніала. Офіційного підтвердження про нові зйомках поки не з’являлося.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Назад у село. Як зараз виглядають актори Каламбуру.

Нагадаємо, що ведуча Регіна Тодоренко попала в ЛГБТ-скандал.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.