Образ Івана Будько із серіалу Свати “з’їв” Федора Добронравова: чи буде актор в сьомому сезоні? (ВІДЕО)

Складно знайти людину, яка б хоч раз не дивилася цей шедевральний ситком "Свати ". Ще складніше знайти того, хто подивився "Свати ", і не згадував потім жарти головних героїв.

Основне джерело крилатих виразів і анекдотів з серіалу “Свати ” – це звичайно ж Іван Будько, якого зіграв Федір Добронравов. Його особлива сільська манера мови, хороша міміка і вміння підколоти в самій несподіваній ситуації і зробили героя Івана Будько народним улюбленцем.

Федір Добронравов і його роль в “Сватах”

Бійка в "Сватів": Іван Будько, Беркович, Валюха і Ольга Миколаївна
Бійка в “Сватів”: Іван Будько, Беркович, Валюха і Ольга Миколаївна

Як всім відомо, на пострадянському просторі нечасто можна побачити щось цікаве. Дійсно гідні поваги картини є, але в дуже невеликій кількості, і навіть не завжди їх показують по ТБ. “Свати ” – феномен, якому вдалося вибороти свого глядача і заслужені овації. Це серіал українського виробництва студії “Квартал 95 “.

Іван Будько відшив Валюх в реальному житті
Іван Будько відшив Валюх в реальному житті

Випускають його з 2008 року. Саме з того часу там знімається сам Добронравов. Його герой – іронічний і привабливий Іван Будько – приклад безжурного оптиміста. Незважаючи на всілякі неприємності, що виникають в житті героя серіалу “Свати ” по його ж власної вини, ледачий і підприємливий водій хлібозаводу вміє вирішити будь-яку проблему. Як же створили персонаж і з кого його змалювали? Більше дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Будько йде

Іван Будько з Сватів
Іван Будько зі “Сватів”

Все почалося з заборони в’їзду в Україну – Федору заборонили в’їжджати в країну на кілька років. Зйомки довелося перенести в іншу країну. У 2018 і 2019 роках у Добронравова трапився один інсульт за іншим. Майже півроку знадобилося серіального Івану Будько на відновлення. Але зараз він стверджує – не дивлячись на свій вік, повністю повернувся до нормального життя. Але це не єдина перепона до зйомок, а скоріше чергова. У 2020 році зйомки вже відновили, і здавалося б, ось він шанс – вже під новий рік фанати серіалу отримають подарунок – новий сезон. Але немає. Всі зйомки зупинив карантин і епідемія коронавіруса.Когда тепер відновлять знімальний процес – невідомо.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.