Наталя Могилевська публічно зізналась у коханні одруженому чоловікові, з яким пустувала прямо на вулиці

Відома українська співачка Наталія Могилевська публічно зізналась у почуттях відомому одруженому чоловікові. Більш того, нікого не соромлячись, парочка пустувала прямо на вулиці.

Особисте життя героїні нашої сьогоднішньої статті — суцільна таємниця. З небагатьох відомих фактів варто відзначити її заміжжя за Дмитром Чалим, шлюб з яким протривав всього лише рік, і за Єгором Долініним.

З другим чоловіком артистка прожила 5 років. Обидва екс-чоловіка бізнесмени.

Наталья Могилевская с Дмитрием Чалым (слева) и с Егором Долиным (справа)
Наталя Могилевська з Дмитром Чалим (зліва) і з Єгором Долініним (справа)

Довгий час Наталя не давала приводів приписувати їй з ким-небудь роман. Все змінилося близько півроку тому, коли в інтерв’ю для YouTube-шоу «Слаva+» від радіо Люкс ФМ виконавиця зізналася, що закохана і щаслива.

Незабаром Могилевська вийшла в світ в компанії мільйонера Олега Рижова, що володіє київськими бутиками одягу. На цьому їх спільні появи на заходах не закінчилися, проте сама знаменитість стверджує, що вони просто хороші друзі і нічого більше. Але шанувальників не зупинити — в їх мріях пара вже готується до весілля.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

З огляду на це, вчорашня публікація співачки в Instagram змусила багатьох засумніватися в реальності чуток. Справа в тому, що Наталя відкрито зізналася у любові до іншого, причому одруженого чоловіка — журналіста Дмитра Гордона.

Насправді ж причин переживати немає, адже вони дружать, а 21 жовтня він відзначив своє 53-річчя, з чим, власне, героїня статті його і вітала.

Дмитрий Гордон с женой Алесей Бацман, их дочерью и Натальей Могилевской
Дмитро Гордон з дружиною Олесею Бацман, їх дочкою і Наталею Могилевською

Так, Могилевська поділилася з підписниками давнім кліпом 2002 року на пісню «Зима (Плюшевый мишка)», в якому знялася якраз таки з Гордоном, зворушливо підписавши пост:

«Дякую тобі, Діма! Ця робота принесла задоволення цілому поколінню українців! З днем народження тебе, мій любий друже! Люблю тебе і радію твоїм успіхам! Ти номер один блогер в країні і кращий інтерв’юер, а крім цього — прекрасний друг і людина, на яку завжди можна покластися! Цілую тебе!».

У коментарях багато користувачів мережі подякували Наталі за ностальгічні емоції, висловивши захоплення і піснею, і кліпом улюбленої співачки.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.