Розгорається скандал навколо надгробки артистки «Дизель шоу» Марини Поплавську – родичі категорично проти ставити скульптуру, яку їй зробили колеги (фото)

Раптова загибель Марини Поплавську стала шоком для всіх шанувальників її творчості і влучного почуття гумору - артистка «Дизель шоу» потрапила в смертельну аварію прямо по дорозі на гастролі.
Трагедія трапилася два роки тому – 20 жовтня 2018 року.
Місце загибелі Марини Марини Поплавську
Місце загибелі Марини Марини Поплавської

Родичі, як годиться, на її могилі поставили пам’ятник з сірого мармуру.

Могила Марини Поплавську
Могила Марини Поплавської
Могила Марини Поплавську поблизу
Могила Марини Поплавськоъ поблизу
Зараз колеги Марини вирішили увічнити її пам’ять – вони замовили у скульптора пам’ятник гумористки. Дану ініціативу критично прокоментувала у себе в акаунті її сестра Людмила.
Марина Поплавська з сестрою
Марина Поплавська з сестрою
Для початку, коміки «Дизель шоу» навіть не порадилися з Людмилою щодо ідеї та ескізу роботи – вона дізналася про це від знайомих, хоча була найближчою людиною Марині. Вона впевнена, що це питання мало вирішуватися разом, узгоджуватися і з іншими членами сім’ї – але їх теж проігнорували. До того ж, якби її запитали, вона б виступила проти пам’ятника в такому вигляді.
Ось таку скультуру хочуть устновіть на могилі Марини
Ось таку скульптуру хочуть встановити на могилі Марини
Людмила впевнена, що в такий спосіб колеги сестри тільки намагаються «пропіаритися», а скульптура паркового типу скоро перетвориться в локацію для «фото із зіркою» – самі організатори згадали таку можливість при анонсі пам’ятника. Подібний момент вона розглядає виключно як знущання над пам’яттю сестри, і як підвищений ризик вандалізму. Та й незрозуміло як можна вставити такий елемент вже в закінченому дизайні надгробку.
Похорон Марини Поплавську
Похорон Марини Поплавську
За підсумком поста Людмили Поплавської не залишається сумнівів, що з її точки зору така ініціатива була недоречною.
Поки учасники «Дизель шоу» ніяк не відреагували на ці слова. Втім, коментатори на Фейсбуці поки згодні саме з позицією Людмили.
Ось сам пост сестри Марини:
 ""
А ви як вважаєте? Пишіть в коментарях в ФБ.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.