«Пішов з життя …»: Мама Дана Балана повідомила про сімейну трагедію з головним чоловіком її життя

Напередодні мама молдавського красеня Дана Балана виклала відео, в підписі до якого розповіла про важку втрату.

Дан Балан – молдавський співак, якого з Україною пов’язує як мінімум закоханість в прекрасну співачку Тіну Кароль. Вони разом познайомилися на проекті “Голос країни ” в десятому сезоні. Спочатку їх натяки і не дуже байдужі погляди ніхто не помічав, але потім Тіна стала відкрито ревнувати Дана до красивих дівчаток, які приходили до нього в команду. Потім Дан познайомив Тіну зі своєю мамою Людмилою. Жінці 62 роки, але вона виглядає не гірше молодий обраниці свого сина. Після цього за нею в мережі пильно стали стежити.

Мама Дана Балана і свекруха Тіни Кароль опублікувала трагічне відео

П’ять років тому не стало її чоловіка. Тому в цей день Людмила завжди сумує про минулої любові. Дан і його наречена Кароль підтримали Людмилу, висловивши їй слова любові і поваги.

У цьому їх ще одна схожість з Кароль, адже Тіна, також як і її новоспечена свекруха, втратила чоловіка. І зіткнулися вони з цією трагедією приблизно в один і той же час.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.