У Павла Прилучного буде дочка: Мирослава Карпович з “Татусевих дочок” поділилася щасливою новиною

Ймовірна коханка "мажора" Павла Прилучного заговорила про материнство.

Шанувальники помітили, що Мирослава давно не публікує фото в обтягує одязі. Це говорить про те, що її колись тонка талія вже почала округлятися, і зовсім скоро Мирослава і зовсім буде з’являтися на публіці з величезним пузом. Павло Прилучний ніяк не коментує вагітність своєї ймовірної коханки, але коли його екс-дружина Агата завагітніла, вони теж не відразу розповіли про це публіці.

По обличчю Мирослави з “Татусевих дочок” видно, що вона значно набрала у вазі і змінилася в рисах

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович вагітна

На ранніх термінах це говорить про те, що у пари буде дівчинка. Сама актриса в блозі вирішила згадати про слова своєї матері, і це не просто так.

“Мама говорила, що людині потрібно лише найнеобхідніше. Решта – це показуха “, – пише Карпович. Вона не раз висловлювалася, що головна цінність для неї – це взаємини і сім’я. Про вагітність свідчить і новий образ Мирослави – вона обрізала волосся.

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович вагітна

Тепер шанувальникам залишається тільки чекати офіційної заяви пари. Але Прилучний не поспішає робити пропозицію. Можливо, він ще не відійшов від шлюбу з Агатою Муценіеце, а можливо вагітність коханки зовсім йому не потрібна, і він гріє думка повернутися до екс-дружині.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.