(ВІДЕО) Розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна: правда чи сценічна вигадка?

Пару Пугачової і Галкіна, напевно, розводили на російському телебаченні найчастіше.

З незрозумілої причини шанувальникам (або Хейтер) хочеться, щоб нестандартний союз скоріше розпався. Але Алла і Максим звикли не звертати увагу на такі чутки, а недавно навіть показали мову всім пліткарям. Більше про їх незвичайної парі і можливе розлучення дивіться в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “.

Не забудьте підписатися на канал “Одна хвилина “, адже там ще багато цікавих відео та ваших улюблених героїв.

У максима часто запитують чому він не знайде собі дружину молодше. Він завжди відповідає одне і те ж – як на свій вік Алла Борисівна виглядає дуже молодо і стильно, а ще – у них є особливий духовний зв’язок, яка дозволяє жити, не лаятися і спільно виховувати дітей. Крім того, вони розуміють один одного і вміють домовитися у всіх спірних ситуаціях. На думку Максима Галкіна, це і є запорукою їх успішних взаємин.

До слова, зараз вони виховують двійнят – Лізу і Гаррі. Їх народила зоряного сімейства сурогатна мати. Хто вона? Дивіться в нашому відео!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.