Галкіна підозрюють у використанні жіночої косметики: молодий чоловік Пугачової насправді не такий вже і молодий

Чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна підозрюють у використанні декоративної косметики. Цілком можливо, саме з її допомогою шоумену вдається залишатися молодим.

Герой нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. На його Instagram підписані більше 8 з половиною мільйонів людей, яких він регулярно радує свіжими фото і відео.

Нерідко в кадр потрапляють їх з Аллою двійнята Ліза і Гаррі, як і сама Примадонна.

Максим Галкин с двойняшками Лизой и Гарри
Максим Галкін з двійнятами Лізою і Гаррі

Нещодавно гуморист зробив нову стрижку і вирішив записати ролик з оновленою зачіскою, проте шанувальники звернули увагу аж ніяк не на його волосся. Багато хто помітили блискучі рожеві губи Галкіна і навіть запідозрили, що вся справа в помаді.

Максим не зміг промовчати і миттєво відреагував на звинувачення, записавши для тих, хто сумнівається окрему Insta-Stories. Як доказ власної правоти, він провів на камеру експеримент з серветкою — ніяких слідів помади на ній не залишилося.

«Всі, хто вважає, що у мене нафарбовані губи — ну не нафарбовані вони, це мій натуральний колір! Ну губи у мене такі! Від природи краса», — з гумором заявив чоловік Примадонни.

Зараз герою статті 44, проте виглядає він без жодного натяку на те, що наближається старість. Судячи з усього, зіркова пара знайшла собі хорошого сімейного косметолога, адже Алла Борисівна теж може похвалитися моложавим видом у свої 71.

Пугачева и Галкин с детьми
Пугачова і Галкін з дітьми

У чому дійсно немає сумнівів, так це в тому, що співачка на восьмому десятку відрізняється неймовірною молодістю духу. Втім, в цьому їй допомагають семирічні дочка з сином, з якими вже точно не засумуєш.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.