Шлюб за розрахунком? Кучерявий з Челсі одружився на доньці мільйонера

Російський шоу-бізнес втратив ще одного холостяка. Екс-соліст групи «Челсі» Роман Архипов нещодавно одружився. Його обраниця - Аліса Огородникова. Як виглядає дружина артиста, дивіться в нашому матеріалі.

Аліса Огородникова більше відома, як співачка Eliss, є донькою мільйонера Леоніда Огородникова. Він – власник мережі кінотеатрів «Каро Фільм».

Роман Архіпов и Аліса Огороднікова

Роман і Аліса знайомі близько трьох років. Як зізнався Архипов, дівчина йому сподобалася відразу, але тоді співак не замислювався про серйозні стосунки. Причиною цьому послужило недавнє розставання, через яке співак дуже переживав. Тому артисти почали зустрічатися тільки через півтора року після знайомства, а вже через деякий час Роман задумався про одруження.

Спочатку пару пов’язували суто ділові відносини, так як Архипов був продюсером Аліси. Також працювали в співавторстві над створенням музики. Подружжя зізнається, що в планах у них – народити двох дітей. Кажуть, що кар’єра не буде заважати сімейному життю, і вони із задоволенням будуть брати з собою спадкоємців на гастролі.

До речі, Архипов, виявляється, ще той романтик. Він оригінально освідчився своїй коханій на хокейному матчі. Співак попросив, щоб під час перерви на табло вивели напис: «Виходь за мене». Аліса відразу прийняла пропозиції.

Пишне весілля святкували в підмосковному закладі, на яке запросили 150 гостей. Серед запрошених були – актриса Наталя Бордо і кінорежисер Марюс Вайсберг. Сукню для нареченої вибрав Роман. Шикарний наряд від Віри Вонг він привіз з США.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Орбакайте, Гагаріна та інші зірки, які з віком стали краще.

Нагадаємо, що Порошина публікує фото в купальнику, на яких її легко сплутати з донькою.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.