Сама вже мама: Женька з “Сватів” змінила своє життя – чи з’явиться вона в останньому 7 сезоні?

Серіал "Свати " трохи відрізняється від "Татусевих дочок " і "Вороніних ", тим, що тут сценаристи і режисери використовували не прийом "дорослішання ", а прийом "заміни акторів ".

Це означає, що в початкових сезонах Женьку (ще зовсім маленьку) грала одна актриса, а коли дівчинка до п’ятого сезону нібито виросла, прийняли рішення взяти іншу героїню. Їй стала Анна Кошмал.

Вона зображала важкого підлітка, який то одягається як гот, то закохується, то розлучається, то викидає речі з вікна. До слова, ось одна з цікавих серій, яка добре демонструє характер серіальної Женьки.

Влітку 2019 року артистка привідкрила завісу таємниці над своїм особистим життям: взимку вона вийшла заміж за молодого людини, з яким довгий час живе в цивільному шлюбі. Ім’я його не розкриває. З чоловіком Анна мріяла про романтичну весільної церемонії

Зараз Анна Кошмал вже не важкий підліток, адже вона сама недавно стала мамою

Анна Кошмал знову
Анна Кошмал знову

За її спиною величезна кількість серіалів українського виробництва, наприклад, “Село на Мільйон ” або “Господиня “. Вона активно розвиває себе як медійна персона. Крім цього, знімається в заключному сьомому сезоні “Сватів “. Відомо, що там її героїня вийде заміж за “заморського принца ” Джека, який вже з’являвся в попередніх серіях.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Погодьтеся, Анна Кошмал зовсім не схожа на ту дівчинку, яка знімалася в ранніх сезонах Сватів. Це ще раз підтверджує те, що чужі діти стають дорослими дуже швидко.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.