Тіна Кароль в напівпрозорій сукні вперше в історії «Танців з зірками» станцювала на паркеті: аби тільки Балан побачив

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше в історії «Танців з зірками» вийшла на паркет в якості танцівниці. Півфінал був як ніколи яскравим.

13 ефір самого танцювального проекту країни став справжнім сюрпризом для телеглядачів. По-перше, Влад Яма зміг продовжити суддівство після отриманої в минулому випуску травми. По-друге, в шоу повернулися вибулі Олег Винник і Ольга Фреймут.

Олег Винник і Ольга Фреймут
Олег Винник і Ольга Фреймут на балконі

Ну і по-третє, відбулася по-справжньому історична подія — незмінні ведучі «Танців» вперше станцювали разом з учасниками. Юрій Горбунов розбавив дует Надії Мейхер і Кирила Васюка, а Тіна Кароль підтримала фронтвумен рок-групи The Hardkiss Юлії Саніній та Дмитру Жуку.

Дмитрий Жук, Тина Кароль и Юлия Санина
Дмитро Жук, Тіна Кароль та Юлія Саніна

Героїню нашої сьогоднішньої статті неодноразово вмовляли взяти участь в проекті і вона ніколи не погоджувалася. Нарешті вчора поп-діва продемонструвала свої хореографічні навички та разом з парою Юлії та Дмитра виконала чуттєву румбу під композицію Lady in red Кріса де Бурга.

Для виступу Тіна вибрала бежеве корсетне боді і прозору спідницю в тон, яка акцентувала увагу на струнких ногах виконавиці.

Неймовірний номер зіркового тріо викликав захват не тільки у глядачів, але і у суддів, які оцінили танець у максимальні 40 балів. Ось як майстерність Кароль описав Яма:

«Так не чесно. Занадто гарно, щоб якось оцінювати і думати про те, що ми тут судді. Вибачте, тут картонні глядачі почали оживати. Я розчинився в цій румбі».

Влад Яма оценивает румбу Кароль, Саниной и Жука
Влад Яма оцінює румбу Кароль, Саніної та Жука

Звичайно, своїх емоцій не стримали і його колеги Григорій Чапкіс, Катерина Кухар та запрошена зірка Леся Нікітюк. Втім, з ними важко не погодитися, адже такої тріумфальної появи Тіни на паркеті не очікував ніхто.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.