14 років по тому: як змінилися герої серіалу «Щасливі разом»

Знаменитий ситком вийшов на екрани в 2006 році і відразу завоював величезну любов глядачів. За життям сім'ї Букіних з Єкатеринбурга вся країна стежила кілька років.

Як змінилися і чим займаються герої серіалу через 14 років? Давайте подивимося!

Наталя Бочкарьова (Даша Букіна)

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

Наталя Бочкарьова зіграла маму сімейства – 40-річну ледарку Дашу Букіну, яка цілими днями сидить на дивані і дивиться телевізор. Цікаво, що на момент зйомок Наталі було всього 25 років і актриса спеціально перефарбувалася в рудий, щоб виглядати старшою. Зараз актриса знімається в серіалах, фільмах і виступає на сцені театру, проте роль рудої ледарки назавжди закріпився за Бочкаревою.

Віктор Логінов (Гена Букін)

Віктор Логінов
Віктор Логінов

Віктор Логінов, якому зараз 45 роки все також знімається в різних телевізійних проектах і успішно освоїв роль ведучого. У актора, на відміну від персонажа, якого він зіграв в серіалі, дуже бурхливе особисте життя. Актор був одружений тричі. Кожен шлюб закінчувався розлученням. Зараз у Віктора 5 дітей: дочка і 4 сина. А буквально місяць назад Логінов одружився в 4-й раз. Його обраниця стала 22-річна актриса, яка на 5 років молодше старшої дочки Логінова.

Дар’я Сагалова (Світлана Букіна)

Дар'я Сагалова
Дар’я Сагалова

Після закінчення серіалу Дарина зіграла ще кілька ролей у фільмах і серіалах, виграла шоу “Танці з зірками” і “Інтуїція”, де отримала приз в мільйон рублів. Дарина багато часу приділяє танцям. Актриса відкрила свою танцювальну студію. Сагалова знаходиться в шлюбі і виховує 3 дітей.

Олександр Якін (Рома Букін)

Олександр Якін
Олександр Якін

Актор почав зніматися в серіалі, будучи учнем 11 класу, через що він запізнився з вступом до ВНЗ на рік. Але як показав час – це було не дарма. Після закінчення серіалу Олександр побудував успішну кар’єру, зігравши в популярних телевізійних проектах «Вісімдесяті» та «Фізрук». У 2016 році Олександр одружився на своїй колезі Ганні Зайцевій.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.