Відбулися зірки, які прийшли на “Голос країни “, але до них не повернулись: топ невдач

В Україні виходить вже одинадцятий сезон проекту "Голос країни ", і за роки його існування там було чимало цікавих голосистих персонажів.

Іноді туди приходили і зірки, однак це відвідини не увінчалося нічим хорошим – до них не повернулися.

Видання “Апостроф ” зібрало топ випадків, коли до знаменитих артистам повернулись тренерські крісла на шоу “Голос країни “.

Ірина Філатова

У другому сезоні “Голосу країни “, який виходив дев’ять років тому. взяла участь Ірина Філатова – солістка популярної в 1990-і роки групи “Аква Віта “.

На жаль, до неї ніхто не повернувся, і Філатова просто розридалася на сцені. Це були сльози досади, адже до неї не повернувся навіть Пономарьов, з яким вона дружила, і дуже на нього сподівалася.

Євген Сморигін

У тому ж другому сезоні участь взяв популярний білоруський і український комік і телеведучий Євген Сморигін в 2012 році прийшов підкорювати шоу з піснею “Ой, щось не вечір “.

Унікальність голосу в тому, що він пародіював його під бабусю. Прославився будучи ведучим шоу “Україна має талант “. Але до нього тренери проекту були теж не прихильними.

Юлія Лорд

Зірка “дев’яностих ” прийшла на проект до третьому сезоні. Прославилася за своє життя тим, що виступав з Вакарчуком і Русланою. Однак вокальних здібностей виявилося недостатньо, щоб розгорнути до себе крісла.

Марина Одольська

Заслужена артистка України Марина Одольська прийшла на сліпі прослуховування шоу “Голос країни ” під прізвищем чоловіка Іванова. До неї ніхто не повернувся, але Ані Лорак зізналася – голос дізналася, що не повернулася, бо не вистачило адреналіну і енергії.

Павло Зібров

Самий вусатий народний артист України Павло Зібров зважився підкорити головну сцену країни п’ять років тому.

Хотів таким чином оживити свою творчість, дати новий імпульс, однак тренери до нього не повернулися.

Судді були шоковані, голос Зіброва не впізнали.

Потап був настільки приголомшений, що навіть став на коліна, щоб вибачитися перед музикантом.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.