Телеведучий Андрій Малахов розповів, за які гроші в його передачах беруть участь зірки та їхні родичі?

Улюбленець телеглядачів провідний і шоумен Андрій Малахов, який прославився проектом 2000-х років "Велике прання", продовжує "прати" брудне чужу білизну досі.

Тільки його проекти час від часу змінюють свої назви. Отечество оцінило роботу Малахова і нагородило успішного телеведучого орденом “За заслуги перед Вітчизною”.

Задумка продюсера

Андрій Малахов
Андрій Малахов

Продюсер і медіаменеджер А.Мітрошенков так розкрив мету програми “Прямий ефір”:

“Це не якісь там ” жовті історії “, як дехто вважає. Якщо запитаєте, який все-таки жанр у проекту, відповім, що “Прямий ефір ” – не ток-шоу, а скоріше документальний серіал про наше життя “

Насправді як?

Андрій Малахов
Андрій Малахов

На екрані все виглядає зовсім інакше.

Спрямованість тематики “Прямого ефіру” останнім часом стала нагадувати телевізійний бенкет під час чуми. Як тільки хтось із відомих людей покидає цей світ, тут же знаходяться “креативні” учасники програми, які публічно починають ділити спадщину, з’являються таємні коханки померлого або позашлюбні діти.

Андрій Малахов
Андрій Малахов

Такі ефіри пройшли після смерті В.Легкоступовой, А.Джигарханяна, Б.Грачевского. Про скандал в своїй родині відверто на весь світ розповіла Л.Успенская. А пластинки про Прохора з безліччю його вікових дружин стали довготривалими.

Гроші – всьому міра

Андрій Малахов
Андрій Малахов

Причиною всього цього є гонорари, що виплачуються учасникам зйомок.

Не так давно про їх розмірах сам Малахов розповів під час одного з обговорень в соціальній мережі Clubhouse. Виявилося, що ексклюзивне інтерв’ю оцінюється від 200 тис.руб до 500 тис. Зірки 90-х років, що розповідають про свої таємні зв’язки з померлою знаменитістю отримують трохи менше – від 100 тис. До 150 тис.руб.

Медійним особам за участь в подібних розборках платять від 50 тис. До 100 тис. Рублів. Винятком став Тарзан, який був готовий публічно розкрити всі таємниці про свої зради за 2 млн. Рублів.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.