Дан Балан повернувся в проект “Голос країни” заради коханої Тіни Кароль: фанати змусили

З тих пір, як творці оголосили, що молдавського красеня Дана Балана не буде в одинадцятому сезоні проекту, фанати були буквально несповна розуму.

Шанувальники Дана Балана, Тіни Кароль та спільні фанати пари масово почали писати в коментарях про те, щоб переглянули склад тренерів і повернули Дана. Їх основна мета була – з екранів спостерігати за тим, як розгортається ця зворушлива історія любові. Однак, судячи з усього, продюсери були непохитні.

На етапі вокальних батлів продюсер телеканалу 1 + 1 таки здався і вирішив ввести очікуваного гостя в прямі ефіри

Однак одним Даном Баланом відбутися не вийде.

“Дан Балан, Юлія Саніна, Алена Алена, Іван Дорн – всі вони стали зоряними радниками тренерів в нокаути 11 сезону« Голосу країни ». Знаменитості допомагають тренерам при відборі учасників і запалювали на сцені. Дан Балан був разом з Тіною Кароль, Юлія Саніна в парі з MONATIK, Алена Алена підтримувала DOROFEEVA, а Іван Дорн – Олега Винника. Побачити все на власні очі ви зможете вже цієї неділі о 21:00 на проекті “Голос країни “, – сказано в прес-службі телеканалу.

Нагадаємо, що цей сезон є 11-м за рахунком існування вокального шоу. Тричі в ньому перемагали вихованці команди Тіни Кароль. В цьому плані Тіночка – всеукраїнський рекордсмен.

Також варто відзначити, що багато фанатів обурені, що в Голос країни приходять “старі і досвідчені ” зірки, так як спочатку цей формат замислювався як шоу пошуку “нової крові ” для українського шоу-бізнесу.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.