Дмитро Комаров вирішив повернутися в нульові і провів прес-конференцію в Карпатах: поспілкувався з мольфарами

Телеведучий Дмитро Комаров, який працює в українській журналістиці вже близько двадцяти років, вирішив згадати старі часи, коли новини не можна було знайти онлайн.

Комаров розповів, що зараз більшість журналістів пишуть новини не виходячи з дому – знаходять інфоприводи в мережі. А раніше, в ті часи, коли він тільки починав будувати свою кар’єру, все було зовсім інакше. Тоді в день він розривався між 3-5 локаціями, і звідусіль поспішав, щоб швидше дати новина з власними враженнями в друкованому виданні.

Тому телеведучий і зірка проекту “Світ навиворіт” вирішив відтворити частково часи живих прес-конференцій

“Інтернетом користувалися неактивно, смартфонів і цифровиков не було – знімали на плівку, проявляли. А все репортажі писали ” з полів “. За це я закохався в свою професію, тому що кожен день у мене було 3-5 локацій, і важливо було всюди встигнути, на власні очі побачити подія, особисто поспілкуватися з героями, встигнути проявити плівки. Тоді я постійно кудись їздив, в тому числі в прес-тури з колегами-журналістами “, – розповідає іменитий телеведучий.

Дмитро Комаров покаже "Україна навиворіт"
Дмитро Комаров на роботі

“Коли ти пишеш, спираючись не на інформацію з інтернету або прес-релізу, а на особисті емоції і враження, побувавши на місці подій – це зовсім інше сприйняття “, – ділиться телеведучий.

Дмитро Комаров, як завжди, вміє дивувати.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

“Наша команда вирішила відродити старий добрий стиль виїзних« прес-конференцій », і ми разом з колегами на минулі вихідні на поїзді виїхали в Карпати, попередньо здавши ПЛР. Нас було багато – ми зайняли цілий вагон поїзда)) Я хотів не просто розповісти про новий сезон “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим “, – додав Заслужений журналіст України.

Він зазначив, що прем’єра нового шоу буде вже дев’ятого травня на телеканалі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.