До 2,5 метрів уздовж і до 10 кг ваги: художник шоу “Маска” розкрила, в яких умовах артистам доведеться працювати

Зовсім скоро на телеканалі "Україна " стартує новий, другий сезон цікавого шоу "Маска ", яке раніше прикувало до телеекранів велика кількість глядачів.

Розробники шоу і сценаристи зрозуміли запити аудиторії, і в новому сезоні спробували прямо таки “стрибнути вище голови “, дивуючи новими костюмами.

Зокрема, вони ввели персонаж “Скандал “. Це жіноче пишну сукню з газетних і журнальних вирізок. Видно, що силует жіночий, але без обличчя. Це відсилання до скандалу між Олею Поляковою і Тіною Кароль, який заочно відбувся в першому сезоні.

Тоді Оля назвала Тіну Кароль “відомої плакальниці на похороні “. Також у Кароль так називається одна з нових пісень – “Скандал “.

Костюм Скандал на шоу Маска
Костюм Скандал на шоу Маска

Всього кращі українські художники по костюмах розробили 20 унікальних нарядів, які важать іноді навіть до десяти кілограмів.

Найбільший костюм – це Фея. Її розмах крил становить 2,5 метра, тому глядачі точно будуть під враженням!

Костюм Феї на шоу Маска
Костюм Феї на шоу Маска

“Компанія, з якою ми працювали, сканувала голову артиста на 360 градусів, для того щоб маска ідеально села на обличчя зірки. Але сама маска має абсолютно інші риси. На все це пішло 1,5 місяці. А потім ми з майстрами обробляли по спеціальними технологіями маску і прикрашали її голову камінчиками і стразами. Можу назвати її винаходом мистецтва, адже ми вручну виклали більше 2000 страз “, – підсумувала художниця телепроекту ” Маска “на каналі ” Україна “Леся Патока.

Відзначимо, що склад зоряних детективів залишається незмінним.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.