MELOVIN зчепився з Катериною Кухар в прямому ефірі “Танців з зірками”

"Танці з зірками" - телевізійний проект, де глядачі дивляться не завжди на хореографію, скільки можуть звернути увагу на публічні з'ясування відносин і конфлікти.

Не секрет, що в суддівському кріслі найепатажніша і балакуча Катерина Кухар. Вона часто отримує критику від шанувальників через своїх дуже гострих висловлювань. Часом, її коментарі ображають і зірок, і їх шанувальників.

У новому сезоні її головний опонент – співак Меловін.

Пара Melovin і Ліза Русина вийшла на паркет з танцем ча-ча-ча. MELOVIN в цей раз теж вирішив “підкорити ” глядача не так танцем, як своїми несподіваними витівками.

“Це був фантастичний красивий .. не танець. Як би ваші танцювальні перформанси давали трошки більше танцювальних рухів. Мені здається, мій подарунок вам повинен в цьому злегка допомогти. Намагайтеся, Мел, намагайтеся “,

– сказала Катерина Кухар, коли коментувала виступ музиканта.

Після виступу Костянтин Бочаров подарував Катерині Кухар окуляри. Мабуть, щоб вона пильніше стежила за його рухами. У свою чергу прима-балерина подарувала учаснику фігурку з мізками.

У підсумку Катерина Кухар обділила співака в горизонтальній осі. Вона поставила йому за ча-ча-ча всього три бали. Влад Яма оцінив виступ артиста в п’ять балів, а Макс Чмерковський – 4 бали. Співачка Оля Полякова, яка була запрошена гостею, поставила своєму колезі по сцені Melovin-у 10 балів, що виявилося для них найвищою оцінкою.

Якщо ви пропустили ефір, то виступ можна подивитися у відео нижче.

Нагадаємо, що в минулому сезоні проекту “Танці з зірками ” головним опонентом Кухар була Ольга Фреймут.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.