“Свати 7” – дата виходу, головні герої, сюжет, кого з акторів не буде в останньому сезоні

Фанати культового серіалу не можуть дочекатися, коли вийдуть "Свати 7". Незважаючи на те, що зйомки ситкому вже закінчилися, дату виходу "Сватів 7" офіційно не назвали.

Продовження легендарного серіалу “Свати” шанувальники чекають ще з 2013 року. Зйомки серіалу довгий час переносили, зокрема через політичні причини і проблем зі здоров’ям головного героя “Сватів” Федора Добронравова.

Зйомки 7 сезону “Сватів” почався в 2017 році в Україні, але їх довелося скасувати. Через поїздки Добронравова в Крим йому заборонили в’їзд в країну.

Взимку 2020 року серіал знімали в Мінську, а влітку 2021 року – в Грузії, де зйомки останнього сезону “Сватів” були завершені.

Свати 7 вийдуть на екрани в 2021 році
Культовий серіал Свати

Сюжет 7 сезону “Сватів”

Сюжет заключного сезону культового серіалу не розголошується. Однак відомо, що в серіалі покажуть історію кохання Валюхи і Івана Будько. Молодого Івана зіграє син Федора Добронравова Віктор.

Федір Добронравов із сином Віктором
Федір Добронравов із сином Віктором

Акторський склад 7 сезону “Сватів”

Актори “Сватів 7” – все ті ж відомі і улюблені публіці Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Анна Кошмал. Однак в новому сезоні серіалу глядачі не побачать Людмилу Артем’єву (бабуся Оля) і Миколи Добриніна (Митяй).

Дата виходу “Сватів 7”

Дата виходу “Сватів 7” переносилася вже кілька разів. На даний момент точну дату виходу “Сватів 7” не називають, але за неофіційними даними публіка зможе побачити улюблений серіал вже навесні 2022 року.

Свати 7: секрет успіху, чорна смуга і унікальність задумки

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.