Огляд другого випуску проекту “Холостячка”: хто покинув шоу?

Холостячка - один з найромантичніших проектів сучасності. Тому його з нетерпінням дивляться тисячі глядачів.

Привертає увагу аудиторії в першу чергу симпатична героїня Злата Огневич. Співачка стала холостячкою другого сезону, щоб знайти свою справжню любов. Вибирати їй доводиться серед 25 чоловіків.

У п’ятницю, 24 вересня, відбувся другий випуск проекту “Холостячка “. Старт сезону виявився емоційно непростим. Незважаючи на те, що зараз тільки початок, і все тільки намагаються один з одним познайомитися, правила єдині для всіх і кожного тижня проект повинні залишати люди, яких Злата не вважає своєю парою.

Злата Огневич
Злата Огневич

Всі чоловіки мали рівні права і могли справити враження на українську співачку. Проте 24 вересня артистка попрощалася відразу з двома претендентами на її серце.

Так, у другому випуску “Холостячки ” на телеканалі СТБ можливість поспілкуватися з головною героїнею була у шістнадцяти чоловіків, які на першій вечірці отримали від неї бутоньєрки.

Однак Злата Огневич не з усіма змогла налагодити контакт. З Ігорем, який першим покинув проект, вона не бачить спільного майбутнього.

Ігор Присяжнюк покинув проект
Ігор Присяжнюк покинув проект

Зокрема, Ігор Присяжнюк вже бував на подібних реаліті шоу на інших телеканалах. Тому не бачить серйозного ставлення до подібних проектів. Отже, на думку Злати, у них не зможе бути серйозних почуттів один до одного.

Але не з усіма Злата змогла знайти спільну мову. Учасників, з якими не бачить майбутнього, вона відпустила.

Холостячка і співачка Злата Огневич також прийняла рішення попрощатися з Євгеном Селютіної.

Євген Селютин покинув проект
Євген Селютин покинув проект

Злата Огневич аргументувала свій вибір тим, що чоловік любить, коли жінка першою проявляє ініціативу. А Злата в таких відносинах уже багато разів була і такий формат взаємин їй не підійшов.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?