Замість “Сватів”. “Плюси” знімають новий комедійний серіал “Рідня”: чому він сподобається всім

Телеканал "1+1" веде активну роботу над зйомками нового комедійного серіалу для всієї родини.

Серіал “Свати” став одним з найулюбленіших для мільйонів телеглядачів. Але навіть у нього почали виникати різні проблеми, які заважали команді виробників працювати над новими серіями і радувати своїх фанатів.

Першим випробуванням для “Сватів” стали події на Сході України. Частина акторського складу серіалу мала російське громадянство — деяким з них було заборонено відвідувати територію України.

Тоді під загрозою стало виробництво сьомого сезону, а сам серіал і зовсім був заборонений деякий час на українських телеканалах. Зйомки було вирішено перенести на територію Білорусі. Однак вони теж так і не почалися — всьому причиною пандемія коронавірусу, яка змусила практично всі країни світу закрити свої кордони і відкласти плани.

Поки що точно не відомо, яка доля очікує сьомий сезон “Сватів”. Подейкують, що нові серії будуть зніматися в Молдові влітку 2020 року, проте це поки що тільки в планах.

Тим часом українські виробники не змушують своїх глядачів нудитися в очікуванні нових серій “Сватів” — вони вирішили зняти свою альтернативу сімейному комедійному серіалу.

Новий продукт носить назву “Рідня”, його виробництвом займається компанія “SPACE Production” на замовлення “1+1”.

Фото со съемок сериала "Родня"
Фото зі зйомок серіалу “Рідня”

У центрі нової історії — головний герой Артем. За сценарієм, він вже 10 років живе в столиці. Він отримує завдання від свого шефа поїхати у відрядження в рідне село — тут компанія Артема хоче побудувати новий торговий центр, замість будинку культури.

За всі роки, поки хлопець жив у великому місті, він жодного разу не відвідав ні свою кохану дівчину, ні родичів. Як складеться їхня доля, і чи зможе сім’я помиритися? Все це телеглядачі зможуть дізнатися в “Рідні” вже в новому телесезоні на “1+1”.

Фото со съемок сериала "Родня"
Фото зі зйомок серіалу “Рідня”

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.