Як зараз виглядають актори серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів»: змінилися до невпізнання

Дукаліс, Ларін, Соловец, Казанцев, Волков, Абдулова — усі вони стали улюбленими героями не одного покоління. Серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів» або, як прийнято називати його в народі, «Менти» виповнилося 22 роки з моменту виходу першої серії. Давайте подивимося, як змінилися за ці роки головні герої.
Александр Половцев
Олександр Половцев

Олександр Половцев – він же Олег Соловец. За сюжетом він керував «забійним відділом», а в реальному житті – це актор широкого профілю. Він знімався і в фільмі «Особливості національної політики», «Кука», «Лід», «Ялинки 1914». Зараз актор присвячує час сім’ї і ростить сина Андрія та доньку Яну.

Алексей Нилов
Олексій Нілов

Олексій Нілов був найпопулярнішим героєм серед глядачок. Ставний актор в житті служив в армії і навіть був у числі ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Після зйомок артисту довго не пропонували нових ролей і він тісно «подружився» зі спиртним. Зараз мало що відомо про життя Олексія, адже він, як і його колега по цеху пішов з головою в побут.

Михаил Трухин
Михайло Трухін

А ось доля Михайла Трухина служилась куди успішніше. Зігравши роль В’ячеслава Волкова, він продовжив роботу над своєю акторською кар’єрою: зараз в портфоліо Михайла понад 40 успішних ролей. Що стосується особистого життя, артист був в розлученні, але на щастя знову одружився і зараз виховує молодшу доньку.

Сергей Селин
Сергій Селін

Сергій Селін, він же Дукаліс, запам’ятався своєю харизмою глядачеві найбільше. У 2006 році актор удостоївся звання «Заслужений артист Росії». Селіна ми запам’ятали ще завдяки таким фільмам, як «Російський переклад», «Викрутаси», «Тиха застава», «Корпоратив».

Цікаво, що Сергій проміняв тихе сімейне життя з першою дружиною (з якою до слова прожив 22 роки) на шлюб зі студенткою Академії МВС.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.