Коронавірус у Олега Винника та Олени Шоптенко. Вони покинуть “Танці з зірками ” або зможуть вилікувати недугу танцем?

Несподіваний поворот п'ятого ефіру найбільш рейтингового танцювального шоу.

Фаворит проекту Олег Винник і його партнерка Олена Шоптенко сьогодні можуть не вийти на паркет. Причиною стала двостороння пневмонія, яку у співака діагностували напередодні. Про це повідомив Юрій Горбунов в анонсі до проекту “Танці з зірками “.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Зараз відомо, що у короля “вовчих ” вже підтвердили діагноз двосторонньої пневмонії. Він здав тест на ковід, і очікує результатів. А ось у його партнерки Олени Шоптенко, яка не перший рік виявляє себе як професійний хореограф, діагноз підтверджений.

Нагадаємо, що в минулому прямому ефірі Олег Винник і Олена також не вийшли на паркет. Тоді їм завадив масштабний тур співака, вони виступали зі своїм танцем прямо під час концерту зі сцени в Житомирі.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.