Злидні, психлікарня, в’язниця – що сталося з забутими учасниками шоу Дом-2: Беркова, Абрикосов, Дашко і ін.

Популярне в 2010-тих роках, а зараз майже померле, реаліті-шоу «Дом 2» стало початком кар'єри багатьох світських левиць: саме звідти в шоу-бізнес прийшли Ксенія Собчак, Ольга Бузова і Ксенія Бородіна. Але далеко не для всіх зірок скандальної програми обернувся успіхом.

Вони шукали слави, а замість того отримали проблеми і зруйновані життя – кому ж довелося несолодко через участь в «Дом 2» і яка їхня подальша доля?

Лена Беркова

Олена Беркова привертає до себе увагу не тільки пишними формами, а й скандальною поведінкою – епатажна співачка після розставання з Романом Третьяковим почала зніматися в порнографічних стрічках і ледь не потрапила за ґрати.

Олена Беркова на Дом-2
Олена Беркова на Дом-2

Від колонії її врятувала тільки наявність маленької дитини: зараз у неї за спиною умовний термін і тривалі проблеми з поліцією за збут наркотиків.

Олена Беркова зараз
Олена Беркова зараз

Втім, це не заважає Берковій час від часу лізти в політику, включаючи спроби участі у виборах 2009 і 2017 року. Мадам вже 6 разів була заміжня.

Вікторія Боня

Вікторія Боня теж не уникає скандалів як способу привернути до себе увагу – вона із задоволенням судиться за будь-які випади до своєї персони (уваги варто тільки слив інтимного відео з іншим колишнім учасником шоу, Степаном Меньщиковим), при цьому публікує фото куріння марихуани і інші моменти «розкішної »життя.

Вікторія Боня тоді і зараз
Вікторія Боня тоді і зараз

Навіть прихильники вважають, що це добром не закінчиться, благаючи Боню вгамуватися. Вона сама виховує доньку на ім’я Анджеліна Летиція Смерфіт, всі чоловіки від неї тікають.

Май Абрикосов

Роман Тертишний, більш відомий глядачам шоу під псевдонімом «Май Абрикосов», давно страждає від наркотичної залежності – активно вживати він почав ще під час участі в проекті. Перерва в публічності Романа багато хто пов’язує з лікуванням в наркологічній клініці, але є чутки, що це була психіатрична лікарня.

травня Абрикосов
Май Абрикосов

Все тому, що Тертишний «повернувся» вкрай просвітленим, вдарився в релігію, та й раніше був слабо схожий на адекватну людину.

Анастасія Дашко

Анастасія Дашко брала участь ще в перших сезонах «Дом 2» – незважаючи на загальну підтримку і любов публіки, після повернення про неї все відразу ж забули. Здається, що звикла до популярності дівчина не змогла з цим змиритися і почала шукати нові шляхи розбагатіти, щоб повернутися в кола «еліти».

Анастасія Дашко
Анастасія Дашко

Вона зв’язалася з аферистами, деякий час і правда жила на шахрайському здобуті гроші, поки правосуддя не зловило її. Довелося на три роки кинути бомонд заради колонії.

Ольга Миколаєва

Ольгу Миколаєву (Сонце) напевно пам’ятають навіть ті, хто не дивився «Дом-2». Саме вона створила гімн знаменитого телебудівництва про 15 кльових людей.

Ольга Миколаєва Сонце
Ольга Миколаєва Сонце

Після виходу звідти вона стала писати пісні, але без особливого успіху. Чоловіка немає, дітей немає, грошей немає. Кажуть, що була замішана в аферах Дашко, але викрутилася. Живе в квартирі, яку виграла на Дом-2, автомобіль продала.

Степан Меньщиков

За 15 років існування шоу став найпопулярнішим його учасником. Побував в ліжку майже всіх зірок і ведучих Дом-2. Далі одружився з Євгенією Шамаєвою, у них народився син Іван і дочка Варвара. А потім виявилося, що діти не його!

Степан Меньшиков
Степан Меньшиков

Пара зі скандалами в прямому ефірі розлучилася, Степан все залишив дружині. Але дітей любить і допомагає їм, хоча сам живе на орендованій квартирі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.