Відкрилася страшна правда, як розсерджений Олег Винник мало не вбив Олю Полякову, але вона сама винна

Невгамовна діва Монро останнім часом чогось сильно сумувала. А тут згадала один випадок зі своєї кар'єри, коли вона моторошно злякалася.

Ситуація була дійсно загрозливою і Монро по-справжньому злякалася за життя довгоногої Олі Полякової, яку ледь не придушив не якийсь там маніяк, а красень Олег Винник.

Монро
Монро

Реакція травесті-діви видно на відео і вона не підроблена.

Справа була на передачі “СуперИнтуиция “. Під час гри Ольга Полякова жартома лягла грудьми на тумбу з кнопкою, щоб ніхто не зміг на неї натиснути.

А Олег Винник, розсерджений такою поведінкою, схопив її за шию, став трясти зі словами “Так що ж ти робиш?!”. У перші секунди всім було весело, але потім Монро здалося, що це дійсно серйозно і небезпечно, що помітно по обличчю. І найцікавіше – це незворушне обличчя ведучого Притули. Ось же вміє людина абстрагуватися!

 

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.