Скандал Фреймут і Кухар на “Танці з зірками”: договірняк чистої води – з’явилися подробиці

Шанувальники "Танців з зірками" стежать за проектом не тільки через своїх фаворитів, але і через скандали, які розвиваються між суддями і парами.

Самим напруженим конфліктом сезону, безумовно, можна вважати пару Олі Фреймут та Іллі Падзіна. Ілля тут ні до чого, а от його місцями занадто зарозуміла партнерка Оля раз у раз розповідає суддям як їм працювати. То вона порадила Каті Кухар піти до церкви покаятися за свої висловлювання учасником, то подарувала ножиці, щоб відрізати язика.

Шанувальники в подиві – конфлікт Кухар і Фреймут – правда чи вигадка для піару?

Ольга Фреймут і Катерина Кухар знову влаштували сцену на Танцях
Ольга Фреймут і Катерина Кухар знову влаштували сцену на Танцях

Глядачі, які потрапили в зал на кілька шоу, подейкують, що цей скандал – добре продуманий піар-хід. Особливо в тому випуску, де на паркет не вийшов Олег Винник. Щоб якось зацікавити глядача, який любить спостерігати за скандалами, сценаристи прописали скандальному ревізору Фреймут роль опонента Кухар, нібито зірка буде “ставити на місце ” приму-балерину. Поки випуски з їх словесними перепілки дійсно показують хороші рейтинги. Цікаво, що буде далі?

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.