Тіматі буде новим «Холостяком»: всього місяць тому 37-річний репер став вільним і вже готовий до публічного пошуку нареченої

37-річний репер Тіматі став новим «Холостяком». Всього лише місяць тому Анастасія Решетова оголосила про розставання із зіркою, але вже зараз він готовий шукати нову наречену.

Зараз на телеканалі ТНТ йде кастинг учасниць у восьмий сезон романтичного реаліті-шоу. Спробувати пройти відбір може будь-яка дівчина, яка мріє завоювати серце самого завидного холостяка країни. Офіційно ім’я головного героя на даний момент не розкривається, проте відомо, що він гарний, багатий і відомий.

Сьогодні вранці в Telegram-каналі Super.ru повідомили, що тим, хто буде шукати любов на очах у мільйонів глядачів, стане Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі. Прем’єра сезону призначена на весну.

Тимати будет новым Холостяком
Тіматі буде новим Холостяком

Варто сказати, що на офіційному сайті ТНТ ніяких новин з приводу імені холостяка немає, тому переконатися в тому, що їм дійсно буде репер, вийде тільки після старту зйомок.

На рахунку героя статті два цивільних шлюби з моделями Оленою Шишковою і Анастасією Решетова. І ті, і інші відносини зробили музиканта батьком — від Олени у нього є 6-річна дочка Аліса, а Настя подарувала йому сина Ратміра, малюкові ось-ось виповниться рік.

Бывшие девушки Тимати — модели Анастасия Решетова и Алена Шишкова
Колишні Тіматі — моделі Анастасія Решетова і Олена Шишкова

Відомо, що обидва розставання пройшли мирно і зі своїми колишніми обраницями Тіматі підтримує добрі стосунки. Діти залишилися з мамами, але колишній учасник лейблу Black Star фінансово допомагає їм та бере участь у вихованні.

Тимати с дочкой Алисой и сыном Ратмиром
Тіматі з донькою Алісою і сином Ратміром

Минулими героями російської версії проекту були такі знамениті чоловіки, як Тимур Батрутдінов і Єгор Крід. До речі, з останнім Юнусов співпрацював протягом декількох років.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.