Кухар і Фреймут знову зчепилися на “Танці з зірками”, але потім помирилися і станцювали разом

В "Вечір Сердючки " Ольга Фреймут і Ілля Падзіна станцювали танго під відому пісню "Гоп-гоп-гоп ".

У номері вони зобразили пацієнтів з психіатричної лікарні. Подивитися виступ ви можете по посиланню нижче.

“Мені здається, Оля під гіпнозом танцює краще, ніж без. На цьому ефірі я бачу більше нових кроків. Але стає все краще і краще “, – говорить Влад Яма.

“Я бачив ваше майстерність. Дві помилки було в номері, але незважаючи на це, ви нікого не залишили байдужим. Тому я прощаю вам всі ваші помилки “, – говорить Григорій Чапкіс.

Звичайно, Фреймут і суддя Катерина Кухар не змогли пройти повз своїх одвічних сутичок.

“Оля, після зони ризику ви зібрали всі свої зусилля, щоб пересісти з плацкарта в купе, і сьогодні розкрилися перед нами як справжня актриса драм-театру. Незважаючи на те, що танці були трохи в прострації, з образом божевільною ви впоралися на “Дуже добре “, – заявила Катерина Кухар. Наостанок вона подарувала “ревізорше ” великий ключ, сказавши, що він нібито від психіатричної лікарні. Всі посміялися над такою жартом Кухар.

На цьому сюрпризи не закінчилися. Цього вечора Кухар і Фреймут виконали спільний танець, де Оля була білим лебедем, а Катя – чорним. Його судді не оцінювали.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.