Зійшли з дистанції на півдорозі. Партнер Юлії Саніної на “Танцях з зірками” захворів на коронавірус – хто вийшов на паркет замість нього?

Дмитро Жук - партнер Юлії Саніної з "Танців з зірками" отримав позитивний діагноз Ковід-19. Тому сьогодні він не вийшов на паркет.

Однак Юлії Санін вдалося не заразитися, тому вона виходить на паркет, щоб станцювати аргентинське танго. Зараз Саніна – це безумовний фаворит. Навіть телеведуча Тіна Кароль каже, що це її улюблена пара, і вона дуже за неї вболіває.

“Цієї неділі ми повинні були показати найгарячіший танго, тому що з нами Женя Кот. Але мій партнер Діма Жук сьогодні не вийде на паркет, так як він знову захворів коронавірусів. Перед шоу ми вже перехворіли, і зараз Діма знову отримав діагноз “, – говорить Юлія Саніна.

А гість пари Женя Кот каже, що хоче допомогти Санін переміститися з третього місця на перше. Щоб “тріо ” в цьому випуску не перетворилося в пару, на паркет вийшов ще один екс-учасник шоу Дмитро Дікусар.

Чарівна Юлія Саніна наділу маленьке чорне блискуче плаття і панчохи. Вона була неповторною, і, як завжди, отримала високі оцінки суддів. Загальний бал їх виступу склав 39.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.