Виступ Юлія Саніна та Ілля Падзіна – Фьюжн – “Танці з зірками ” 1 листопада 2020

У цю містичну ніч пари мінялися партнерами на паркеті.

Зухвала рокерша Юлія Саніна забрала чоловіка у емоційної ревізорші Олі Фреймут, і пустилася з ним в танок. Вийшло досить непогано, принаймні, за оцінками суддів. Тільки ось обігнати своїх головних конкуренток екс-віагрянок Санту Дімопулос і Надію Мейхер все одно не вдалося.

За оцінками журі, Юлія Саніна зайняла третю позицію

Юлія Саніна та Ілля Падзіна
Юлія Саніна та Ілля Падзіна

Однак все можуть змінити результати глядацького голосування. Юлія Саніна та Ілля Падзіна в ефірі шоу Танці з зірками 7 сезон виконали фьюжн під пісню 2WEI – Toxic. Як виступили Юлія Саніна та Ілля Падзіна ви можете подивитися самі, і зробити свої висновки.

А якій парі на цьому проекті ви віддаєте свої переваги? Часу до фіналу залишається все менше, тому підтримайте своїх кумирів голосуванням. Адже кожен голос – це можливість потрапити до суперфіналу, а потім і здобути перемогу на найвідомішому хореографічному шоу в Україні.

Щоб проголосувати, відправляйте повідомлення з номером свого фаворита або ж відправляйте супер-голос через мобільний додаток. Все у ваших руках!

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.